Bufete Carreras Llansana

Lluís Carreras del Rincón Advocat

Lluís Carreras del Rincón

Sóc Advocat des de 1984 i m'apassiona la meva feina. M'agrada dir que sóc "multidisciplinari", perquè tinc experiència en molts camps del dret. Encara que treballo sol, mantinc el nom del bufet que va fundar el meu pare.

També sóc professor a la universitat i expert en dret espanyol per tribunals del Regne Unit. Treballo indistintament en espanyol, català i anglès. Alhora dedico bona part del meu temps a activitats socials no remunerades, i això també m’apassiona.

Però el més important és que estic casat amb l'Amaya, una dona excepcional, i que tenim 10 fills.

Àrees de Pràctica

He intervingut en una gran varietat de litigis de caràcter civil i mercantil, resolent disputes comercials i contractuals, exigint responsabilitat per mala praxi professional a metges, arquitectes o advocats, reclamant indemnitzacions per accidents, sobretot de circulació, resolent conflictes hereditaris, defensant els interessos de persones incapaces, reclamant impagats (per lloguers, quotes de comunitat, factures, etc.), reclamant a bancs i asseguradores, entre moltes altres coses.

Una bona part dels meus clients són estrangers. Tinc gran experiència en la recuperació de diners perduts en fraus financers, treballant en col·laboració amb advocats d'altres jurisdiccions. Des de fa molts anys exerceixo com a expert en dret espanyol per tribunals del Regne Unit i també tinc molta experiència en l'execució a Espanya de sentències de tribunals estrangers.

Com que conec bé el món judicial i puc preveure les dificultats que podrien sorgir i el que es podrà fer si les coses surten malament, he assessorat amb eficàcia en la negociació i redacció de contractes, en la seva execució i en la seva resolució, en una gran varietat de temes (contractes de distribució, contractes d'agència, compravendes, etc.).

He intervingut en una gran quantitat de procediments penals, tant com a acusador com a defensor, sobretot en estafes, apropiacions indegudes i delictes fiscals. Acompanyar el client en moments difícils i dissenyar la millor estratègia per defensar els seus interessos, és la meva especialitat.

Clients

He treballat i treballo tant per a empreses com per a persones individuals, siguin nacionals o estrangeres. Aquestes són algunes d'elles.

Microsoft
Hilton
Banco Santander
British Petroleum
Ronson
Sharp
TESCO
Philip Morris
Price Waterhouse Coopers
Cambra Comerç Barcelona
Banesto
Fusion For Energy
Speedo
Fundació Pere Tarres
Pentland Group
Roland
Computer Associates
RWE Rheinbraun

Àmbit Internacional

Des de fa més de 30 anys he cultivat les relacions professionals amb una gran quantitat d'advocats de tot el món, principalment d'Europa. Molts d'ells són també els meus amics.

International Fraud Group

He estat membre de International Fraud Group durant més de 20 anys i actualment sóc Chairman del seu Strategic Advisory Board. IFG és una aliança de més de 30 despatxos d'advocats amb presència a més de 50 països, creada per combatre el frau transfronterer i recuperar béns robats de jurisdiccions de tot el món.

European Lawyers Association

Soc soci de la European Lawyers Association des de 1988 i vaig ser-ne Vice-Chairman de 1990 a 1991 i Chairman de 1992 a 1995. Som més de 600 socis de literalment tots els països de l'àmbit europeu, i el que ens uneix és haver realitzat estudis i pràctiques de dret anglès a UK a través d'una beca del British Council.

Proteus Network

Des de 1996 soc membre de Proteus, una xarxa d'advocats mercantilistes de tota Europa, que té com a objectiu prestar als seus clients un servei jurídic europeu integral.

Compromís social

A més de la meva professió legal, dedico bona part del meu temps a activitats socials no remunerades. Aquesta part de la meva vida m'apassiona tant com el món del dret.